FAQ

Veelgestelde vragen

Camp

Animatie +

Animatie voor kinderen en volwassenen is gratis beschikbaar voor al onze gasten,(15-06 t/m 15-09).

Geldautomaat +

Er bevindt zich een geldautomaat naast de receptie en verder bevinden er zich nog twee in de directe omgeving van de camping.

Zwembad+

Helaas beschikken wij voorlopig nog niet over een zwembad op de camping, maar u mag gebruik maken van onze twee stranden waaraan de Blauwe Vlag is toegekend.

Kunnen gasten 's-nachts de camping binnengaan?+

In geval van aankomst na middernacht, gedurende het hoogseizoen, kan het zijn dat u de nacht moet doorbrengen op het parkeerterrein naast de receptie. In het voor- en naseizoen zullen onze bewakers u naar een van de beschikbare staanplaatsen begeleiden (indien er staanplaatsen beschikbaar zijn) en zult u verzocht worden om u de volgende ochtend bij de receptie te vervoegen om u in te checken.

Staanplaatsen inchecken en uitchecken+

De staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 13.00 u. op de dag van aankomst. In geval van late aankomst, zal de reservering van de staanplaats voor de gast tot 13.00 u. de volgende dag worden vastgehouden en zal deze berekend worden vanaf de dag van reservering. De gasten dienen uit te checken voor 12.30 u. op de dag van vertrek.

Stacaravans inchecken en uitchecken+

Stacaravans zijn beschikbaar vanaf 16.00 u. op de dag van aankomst, tot 09.00 u. op de dag van vertrek. Bij te laat vertrek, zal aan de gasten het volledige overnachtingtarief berekend worden.

Internet+

Bij de receptie staan computers met toegang tot Internet, terwijl WIFI voor gebruik van eigen apparaten op de gehele camping beschikbaar is.

Dagtochtjes+

Informatie met betrekking tot onze dagtochtjes kan verkregen worden bij de receptie, via onze internetpagina's en via het blog.

Creditcards:+

Wij accepteren Visa, Maestro en Mastercard

Wisselkantoor+

Vreemde valuta kunnen gewisseld worden bij de receptie van de camping, tegen de geldende wisselkoers.the valid exchange rate.

Kluis+

Het is mogelijk om uw kostbaarheden in onze kluisjes te deponeren. Gelieve hiervoor contact op te nemen met het personeel bij de receptie.

Barbecueën+

Alleen gas- en elektrische barbecues zijn toegestaan

Rijden op de camping+

Voertuigen die op de camping rijden dienen zich te houden aan een maximumsnelheid van 20 km/u. Voetgangers op de camping hebben voorrang op automobilisten.

Huisdieren

Zijn honden toegestaan op de camping?+

Ja, met dien verstande, dat eigenaren verplicht zijn hun honden bij de receptie in te checken. Gasten worden vriendelijk verzocht hun honden aangelijnd te houden en ze ook op de kampeerplek vast te houden.

Zijn honden toegestaan op het strand van de camping+

Honden zijn slechts toegestaan op een gedeelte van het strand, nabij de riviermonding.

Staanplatsen & staacaravans

Stacaravans+

Indien u een reservering wilt maken voor een stacaravan, stuur dan een e-mail bericht naar camping.split@gmail.com of vul ons reserveringsformulier , in en vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met alle noodzakelijke gegevens voor het doen van een vooruitbetaling, om uw reservering te bevestigen.

Gedurende juli en augustus is het slechts mogelijk om een reservering te maken voor stacaravans voor een periode tussen twee zaterdagen, terwijl gasten voor de rest van het jaar kunnen komen en gaan op elke gewenste dag.

Honden zijn toegestaan (maximaal 2 per stacaravan), maar hiervoor dient wel extra betaald te worden, volgens de geldende prijslijst.

Beddengoed en handdoeken (verschoning 1x per week) zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de airconditioner, elektriciteit, water, gas, tuinset, parkeerplaats voor 1 auto, satelliet tv, kookgerei en bestek

Gasten dienen de stacaravan schoon achter te laten. Zo niet, dan zal aan hen EUR 25,- berekend worden voor de eindschoonmaak.

Reservering van staanplaatsen en kampeerplaatsen+

Staanplaatsen zijn genummerd en afgebakend en om een reservering te maken dient u ons een e-mail te sturen via camping.split@gmail.com of een reserveringsformulier in te vullen. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met alle noodzakelijke gegevens voor het doen van een vooruitbetaling, ter bevestiging van uw reservering.

Staanplaatsen zijn uitgerust met aansluitingen voor elektriciteit, water en drainage.

Is het verplicht een reservering te maken voor een staanplaats of stacaravan?+

Het maken van een reservering is niet verplicht, maar wordt aanbevolen, zeker als u in het hoogseizoen aankomt.

Aansluitingen voor elektriciteit en drinkwater+

Wij maken gebruik van eurostekkers van 220 V, 16 A en 10 A Alle staanplaatsen zijn uitgerust met elektriciteits- en wateraansluitingen en bijna allemaal zijn ze uitgerust met een aansluiting voor drainage.

Dienst informatie & contacten

Taxi+

Voor taxi service, gelieve u contact op te nemen met het personeel bij de receptie

Belangrijke telefoonnummers+

 • De internationale toegangsnummer voor Kroatië is 385
 • Het landelijke nummer voor noodgevallen is 112 (u kunt dit nummer elk moment van de dag bellen, ongeacht waar u zich bevindt, en het is gratis: u kunt dit nummer bellen als u medische hulp, brandweer, politie, de reddingsdienst voor de bergen, met spoed een dierenarts of assistentie van enige andere hulpdienst of reddingsdienst nodig heeft.)
 • TWEEDE POLITIEBUREAU SPLIT
  Telefoon: +385 (0) 21/309 356; 309 357; 309 351
 • Politie 92
 • Brandweer 93
 • Ambulance 94
 • AMBULANCE SPLIT
  TELEFOONCENTRALE TOEGANGSNUMMER: +385 (0)21 556 111
 • Kroatisch Diergeneeskundig Instituut Split
  Telefoon: +385 (0)21 370 752
 • HAK - wegenwacht 987
 • HAC - Kroatische snelwegen 0800 0422
 • BUSSTATION SPLIT
  Telefoon (hoofdkantoor): +385 (0)21 329-180
  Telefonische informatie (binnenlands verkeer): +385 (0)60 327-777
  Telefonische informatie (buitenlands verkeer): +385 (0)21 329-199
 • JADROLINIJA - Kantoor in Split
  Telefoonnummers:
  +385 21 33 83 33
  +385 21 33 83 04
  +385 21 33 83 05

Hoe bereikt u onze camping?

Hoe bereikt u onze camping+

GPS coördinaten van de camping:

 • 43 30.236 N
 • 16 31.592 O

...vanaf het centrum van Split+

Als u aankomt bij de veerboothaven, het busstation of het treinstation, loop dan (plusminus 5 minuten) vanaf voornoemde plaatsen naar de groentemarkt (pazar). Daar is een bushalte waar de stadsbussen stoppen.

Om de camping te bereiken (ongeveer 7 km van af het centrum) kunt u de bus, nummer 25 (Plan) nemen,die u tot precies achter de receptie van de camping brengt, of u kunt de bus, lijnen 60, 29 of 27 nemen en uitstappen op bushalte Šine, ongeveer 5 minuten lopen tot de ingang van de camping.

...vanaf de luchthaven?+

Als u aankomt op de luchthaven, kunt u een bus nemen die rechtstreeks vanaf de luchthaven rijdt, of u neemt de bus, lijn 37 om het centrum van Split te bereiken en neemt dan een van de bovenvermelde buslijnen.

Inquiry is being processed!

Inquiry processing can take up to a minute. Please be patient!

Processing time:

Processed:

Success!

Dank u voor het indienen van uw aanvraag. Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk.

Fout!

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw aanvraag!

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.

Fout!

Maximale tijd voor aanvraag overschreden.

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.