Sport-en-animatie

Actieve vakantie met animatie en sport op de camping


Dear guests and visitors,
due to this unexpected situation with Coronavirus Animation activities at our Campsite are not available.


sport and animation in the campsite Camping Stobreč Split, Dalmatia, Croatia

Animatieprogramma

Ons animatieteam zorgt voor een actieve vakantie en animatie voor onze gasten gedurende de periode van 15 juni tot en met 15 september. Naast de favoriete activiteit, aqua aerobics, bestaat het animatieprogramma voor volwassenen uit pilates, fitness, aqua zumba en talloze sportuitdagingen, terwijl het animatieprogramma voor kinderen bestaat uit activiteiten als een zwemschool, schattenjacht, mini-karaoke en talloze sportwedstrijden en spelletjes. Uw verblijf op de camping zal zeker leuker en geweldiger worden met het animatieteam van Camping Stobreč Split.

Sport

Naast sportieve activiteiten, opgenomen in het animatieprogramma, kunt u ook gebruik maken van de plekken voor cageball, straatbasketbal, tafeltennis, bowling of volleybal, allen gelegen op de camping. Verder kunt u waterfietsen en kajaks huren op het strand van Camping Stobreč Split, of een van de cursussen volgen die ons duikcentrum biedt.

Dalmatië, de Kroatische regio, die bekend staat om haar sportclubs en atleten die befaamd zijn vanwege hun wereldwijde prestaties, heeft een rijke infrastructuur op het gebied van sport en recreatie die ook toegankelijk is voor onze gasten. In de buurt van de camping bevinden zich:

  • FC Primorac
  • Tennis courts
  • Golf course

Bovendien kunt u genieten van lange wandelingen, mountainbiken en bergwandelen in de bergen in de omgeving van de camping, vanwaar u een adembenemend zicht heeft over de eilandengroep van Centraal Dalmatië.

Inquiry is being processed!

Inquiry processing can take up to a minute. Please be patient!

Processing time:

Processed:

Success!

Dank u voor het indienen van uw aanvraag. Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk.

Fout!

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw aanvraag!

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.

Fout!

Maximale tijd voor aanvraag overschreden.

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.