Staanplaatsen

Staanplaatsen aan zee in Dalmatië

staanplaatsen

Waarom kiezen voor een staanplaats in Dalmatië? Kamperen in het Mediterrane gebied, aan de kust van de Adriatische zee biedt u een atmosfeer van goed behouden Mediterraan landschap.

De staanplaatsen, die een belangrijk deel van onze accommodatie-eenheden uitmaken (246 plaatsen) zijn ingericht volgens de hoogste standaard. Als u op zoek bent naar een prettige kampeerervaring, plaats uw camper, caravan of tent dan op een van onze staanplaatsen.

Omdat de camping is gelegen op een schiereiland, is de maximale afstand tussen het strand en de meest veraf gelegen plaats slechts 110 meter. De grootte van de staanplaatsen ligt ongeveer tussen de 80 m2 en 120m2 en ze beschikken allen over elektriciteits- en wateraansluitingen en tevens een rioolwaterafvoer.

Naast het gedeelte van de camping dat verdeeld is in staanplaatsen, zijn er tevens kampeerplaatsen (voornamelijk voor tenten, auto's of bestelbusjes), die ook beschikken over elektriciteits- en wateraansluitingen.

U kunt onze prijzen voor kamperen op een van onze staanplaatsen of kampeerplaatsen, alsmede onze speciale aanbiedingen gedurende het laagseizoen hier bekijken prijslijst - kampeerplaatsen.

Staanplaatsen Kroatië
Staanplaatsen Kroatië
Staanplaatsen Kroatië
Staanplaatsen Kroatië
Staanplaatsen Kroatië

Inquiry is being processed!

Inquiry processing can take up to a minute. Please be patient!

Processing time:

Processed:

Success!

Dank u voor het indienen van uw aanvraag. Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk.

Fout!

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw aanvraag!

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.

Fout!

Maximale tijd voor aanvraag overschreden.

Probeer het opnieuw of neem direct contact met ons op aub camping.split@gmail.com.